Snoepjes zijn het…

Snoepjes zijn het…
feb

Dat dachten wij bij het zien van deze schattige oorbellen. De kleuren doen ons denken aan het geel en roze van mierzoete schuimblokken of de fonkelende wijnballen. Nu we daar aan denken, dat hebben we lang niet gegeten. Oeps sorry, we dwalen af. Jullie lezen dit vast niet om ons te horen praten over snoep van vroegâh. 

We hebben het over de prachtige geelgouden oorbellen met lichtroze zonnesteen. De oorbellen hebben een speelse ovale vorm en als de zon precies goed valt, beginnen de stenen direct te sprankelen. Het unicorn gehalte wordt nu wel erg hoog, dat is ook niet helemaal de bedoeling. Hier wat technische info; de ovale, facet geslepen zonnestenen zijn gezet in twee handgemaakte zettingen van 14 karaats goud. De zijkanten van de kastjes zijn zijdeglans gematteerd.

Dit is geen verkoop blogpost voor de oorbellen, want ze waren al vrij snel verkocht. Wat ook maar goed was, want we hebben te vaak verlekkerd in de vitrine staan kijken. Wij vinden gewoon dat deze oorbellen een plekje in de spotlights verdienen!

Gelukkig komt er meer
Afgelopen week heeft Stefan de ‘stenenmeneer’ weer op bezoek gehad. Hij zet altijd een budget voor zichzelf vast, waar hij dan ook altijd steevast overheen gaat. Gelukkig voor ons (en voor jullie) heeft hij weer 3 kanjers van zonnestenen gekocht. Waarvan een paartje. Wij weten al wat de ideeën zijn over het verwerken van de stenen in sieraden. Maar mocht jij ook helemaal verliefd zijn geworden op de zonnesteen en zelf een idee hebben. Schroom niet en maak een afspraak bij Stefan in zijn atelier!

Liefs, Amber & Iris

Leave Comment