Mogen wij ons even voorstellen?

Mogen wij ons even voorstellen?
feb

Hallo! Mogen wij ons even voorstellen?

Wij zijn Amber (de vriendin van Stefan) en Iris (de tweelingzus van Amber en dus de schoonzus van Stefan). Naast dat wij tweelingzussen zijn, zijn wij nummer 1 supporter van Atelier Victor Tijssen! Vanaf het prille begin proberen we Stefan te ondersteunen vooral online en marketinggericht. Sieraden ontwerpen en maken moet hij toch echt zelf doen:).

Zo hebben wij met zijn drieën in Cambrils, Spanje, onder het mom van een glaasje bubbels de naam Atelier Victor Tijssen bedacht en de inrichting bedacht van zijn eerste atelier. Ook zijn wij de trotse eigenaren van een ketting met logo van Atelier Victor Tijssen en nog veel meer (eigenlijk heel veel) sieraden. We durven niets anders meer te dragen.

Goudsmid of edelsmid zijn is een ambacht. Er komt veel meer bij kijken dan wat kraaltjes rijgen of sieraden goedkoop importeren. Stefan maakt alles zelf en dat vinden wij bijzonder. Zo bijzonder dat we dit met jullie willen delen, vanuit onze ogen. We kiezen onze favoriete sieraden, die het verdienen om in de schijnwerpers te staan. Maar ook van een dag uit leven van een goudsmid. Verwacht geen lange blogs van ons, maar kort en krachtig! Precies zoals wij zelf zijn. Lekker leesbaar en veel beeldmateriaal.

Volg Stefan, Volg Atelier Victor Tijssen samen met ons en kom langzamerhand meer te weten over deze prachtige ambacht.

Liefs, Amber & Iris

Leave Comment