Ja, ik wil

Ja, ik wil
mrt

Wij zijn al wat jaartjes -want leeftijd van 32 jaar- in de levensfase dat vrienden, collega’s, kennissen, familie, oud-klasgenoten, nou ja we hebben het eigenlijk over iedereen behalve onszelf, gaan trouwen. Het eerste wat wij dan willen schreeuwen; laat je trouwringen bij Stefan maken!! Dat doen we niet, maar schuiven natuurlijk wel een visitekaartje onder de neus. Niet om pusherig over te komen, niet omdat wij een bonus van Stefan ontvangen. Maar omdat wij diegene een unieke trouwring gunnen.

Om het overzichtelijk te houden, hier de voor- en nadelen waarom je in onze ogen beter naar een goudsmid kan gaan, dan naar een juwelier.

Voordelen:

  • Customized; jullie praten, de goudsmid tekent mee. De ringen voldoen aan al jullie wensen en zijn een one-of-a-kind.
  • Budget; heb je een lager budget geen probleem. Je hoeft geen genoegen te nemen met standaard ringen van de Lucardi (no offence, maar jullie snappen ons toch?). Ook voor een lager budget kan een goudsmid unieke ringen ontwerpen. Heb je een hoog budget? Ook geen probleem! Je kan het zo gek niet verzinnen en ze maken het.
  • Beleving; hoe gaaf is het dat je wordt meegenomen van het het hele proces, ontwerp tot uitvoering. Zo worden de ringen die je (hopelijk) de rest van je leven draagt nog waardevoller. En dan hebben we het niet over materialistische waarde, maar over emotionele waarde.
  • Koffie, we weten natuurlijk niet hoe het bij de andere vaktoppers is. Maar de koffie bij Stefan is erg lekker. Nespresso, what else?!

Nadelen:

  • Tijd; trouwringen ontwerpen en maken kost tijd. Bij iedere goudsmid. Stefan werkt alleen en besteedt niets uit. Dit kost tijd. Maak dus geruime tijd voor de bruiloft een afspraak zodat er niet een week van te voren stress is als de ringen misschien toch iets te groot of klein uitvallen. 

Hebben we jullie overtuigd en gaan jullie voor de customized trouwring? Plan een afspraak in. Struin bijvoorbeeld heel Pinterest af en maak een moodboard van jullie favoriete stijlen. Geen tijd of zin in? Geen probleem, laat je adviseren en je bent verzekerd van een paar prachtige ontwerpen. 

Liefs, Amber & Iris