Handgemaakte trouwringen van Atelier Victor Tijssen uit Arnhem. Geelgoud met saffier.

Verloven & Trouwen

Een levend sieraad
Atelier Victor Tijssen vervaardigd vooral in opdracht sieraden voor het bezegelen van liefde en vriendschap. Het is mogelijk om vanuit eigen inspiratie en leven een stuk te laten ontwerpen. Of laat je inspireren door onze collectie. De mogelijkheid ontstaat dan om elementen hiervan te combineren vanuit je eigen voorkeur.

Aan de slag
Voor het bouwen van een verlovingsring voor je geliefde kijken we graag samen met jou naar de mogelijkheden. Hierbij is het uitgangspunt altijd; voor wie is het sieraad? Wat zijn de voorkeuren qua vormgeving? Wat zou het ontwerp kunnen zijn wat deze persoon zijn leven lang met plezier kan dragen. Hoe maken we een tastbare herinnering aan het mooiste moment uit jullie leven.

Ontwerpen
Bij het ontwerpen van een verlovingsring proberen we samen met de persoon die het aanzoek doet zo dicht mogelijk bij de smaak van de gelukkige te komen. Uiteindelijk wordt het zo persoonlijk dat het altijd een goed gevoel zal oproepen.
Samen werken we aan de uitdaging om de nieuwe drager te laten voelen dat wij samen na hebben gedachten over alle aspecten van het stuk dat het één zal worden met de drager, net zoals jullie liefde.

We willen de mensen die zich aan elkaar verbinden graag inspireren en laten zien wat er allemaal mogelijk is binnen een modern vormgegeven sieraad. Hierbij zullen er altijd bij het kiezen van bepaalde vormen en stijlen wat technische elementen naar voren komen die het duurzame aspect van het sieraad belichten. Denk hierbij aan de keuze van de zetting bij een gekozen edelsteen, de verhouding van de dikte van de ring tot haar of zijn handen of de kleur van het metaal van voorkeur gecombineerd met een bepaalde afwerking.

Opzoek naar een verlovings- of trouwring?

Atelier Victor Tijssen kan helpen. Een verlovingsring en/ of trouwring uitzoeken is altijd een bijzondere gebeurtenis. Graag helpen we jou hierbij. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Plan een vrijblijvende afspraak in voor een kopje koffie.

Kom in contact.

Scroll naar boven