img
Een levend sieraad

Een levend sieraad

Atelier Victor Tijssen vervaardigd vooral in opdracht sieraden voor het bezegelen van liefde en vriendschap. Hierbij is het mogelijk om vanuit je eigen inspiratie en leven een stuk te laten ontwerpen, of je te laten inspireren door onze collectie en eigenzinnige manier van vormgeven. De mogelijkheid ontstaat dan om elementen hiervan te combineren met je eigen voorkeur.

Aan de slag
Voor het bouwen van een verlovingsring voor je geliefde kijken we graag samen met je naar de mogelijkheden. Hierbij is het uitgangspunt altijd; voor wie is het sieraad. Wat zijn haar of zijn voorkeuren qua vormgeving en wat zou het ontwerp kunnen zijn wat deze persoon zijn leven lang met plezier zou kunnen dragen.  En wat maakt het nu dat ze bij het kijken er naar altijd zullen worden herinnerd aan de het moment dat het sieraad ze heeft verbonden.

Ontwerpen
Bij het ontwerpen van een verlovingsring proberen we samen met de persoon die het aanzoek doet zo dicht mogelijk bij de smaak van de gelukkige te komen. Uiteindelijk word het zo persoonlijk dat het altijd een goed gevoel zal oproepen bij het kijken naar de tastbare herinnering. Samen werken we dan aan de uitdaging om de nieuwe drager te laten voelen dat wij samen zo goed na hebben gedachten over alle aspecten van het stuk dat het één zal worden met de drager net zoals jullie liefde.

We willen de mensen die zich aan elkaar willen verbinden graag inspireren en laten zien wat er allemaal mogelijk is binnen het modern vormgeven van sieraden. Hierbij zullen er altijd bij het kiezen van bepaalde vormen en stijlen wat technische elementen naar voren komen die het duurzame aspect van het sieraad belichten zoals de keuze van de zetting bij een gekozen edelsteen, de verhouding van de dikte van de ring tot haar of zijn handen of de kleur van het metaal van voorkeur gecombineerd met een bepaalde afwerking.

Opzoek naar een verlovings- of trouwring?

Atelier Victor Tijssen kan helpen. Een verlovingsring en/ of trouwring uitzoeken is altijd een bijzondere gebeurtenis. Graag helpen we jou hierbij. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Plan een vrijblijvende afspraak in voor een kopje koffie.