Handgemaakte ring van Atelier Victor Tijssen uit Arnhem. Hamerslag en eigen diamant.

Huiscollectie atelier Victor Tijssen

”Atelier Victor Tijssen collecties”

Bijzondere vormgeving

Door de jaren heen smeden we met passie en toewijding aan onze huis eigen collectie. De collectie van atelier Victor Tijssen kenmerkt zich door een speels karakter, dynamische vormgeving, technische oplossingen, verfijnd kleurgebruik. Dit gecombineerd voor verschillende typen sieraden zoals ringen, oorbellen, colliers, manchetknopen en hangers. Allemaal met zorg en handmatig vervaardigd in ons eigen atelier.

De sieraden maken we door verschillende kleuren goud en zilver te combineren met diverse zelf uitgezochte edelstenen. Naast veelal sieraden voor dames vervaardigen we ook tijdloze sieraden voor heren, allemaal met een moderne touch. Gemaakt vanuit het oogpunt van de vakman en altijd met een duurzame insteek.

De inspiratie voor onze sieraden komt voort uit verschillende concepten. Zo kunnen we periodes hebben dat we veel en graag vanuit het ´less is more´ concept werken met een tijdloze, subtiele en verfijnde insteek. Maar ook hebben we sieraden in onze collectie die ver van ingetogen zijn, krachtig, sterk kleur gebruik en veel contrasten in vorm, kleur en materiaal gebruik.
We geloven dat bepaalde combinaties van vormen, kleuren, stijlen en structuren gecombineerd allemaal een ander gevoel kunnen overbrengen, daar spelen we graag mee.

Elementen uit onze huiscollectie kunnen altijd gecombineerd worden met een sieraad op maat.

Scroll naar boven