img

Sieraden op maat.

Sieraden op maat

Een speciale gelegenheid of een mooie herinnering? Samen met jou ontwerp ik een uniek sieraad op maat. Aan de hand van jouw persoonlijke voorkeur maken we een bijzonder stuk helemaal naar jouw wensen. Door het gebruik van duurzame edelmetalen, bijzondere edelstenen en verfijnde vormgeving elementen wordt het een sieraad om nooit te vergeten. Een uniek sieraad van jouw persoonlijke wensen gecombineerd met uiteenlopende mogelijkheden smeed ik met liefde.

Vermaken van sieraden

Misschien ben je een trotse bezitter van een sieraad maar past het stuk door het verstrijken van de tijd niet meer in je leven. Dan is het mogelijk om samen met mij een element aan het sieraad toe te voegen, het te vervormen of het gehele stuk in een nieuwe vorm om te smelten met dezelfde herinnering maar meegegroeid met jou als persoon.

Eigen collectie

Naast de uiteenlopende stukken op maat heb ik ook een eigen collectie met handgemaakte sieraden vervaardigd uit 14 karaat geel-, wit-, roodgoud en zilver 925 gecombineerd met bijzondere edelstenen en diamant. Bijzondere cadeaus voor mooie momenten. Benieuwd naar mijn collectie? Kom dan een keer langs of bekijk een gedeelte van mijn collectie op mijn webshop.

Reparaties

Een ring die te klein is geworden, een kapotte sluiting of een ander defect? In mijn eigen atelier repareer ik allerlei type sieraden en bied ik een praktische oplossingen bij veel voorkomende reparaties.

Benieuwd wat Stefan nog meer kan?

Nieuwe sieraden, oude sieraden, zilverwerk, reparatiewerk en meer. Stefan Tijssen is van alle smeed-markten thuis.

Maak een vrijblijvende afspraak voor een kop koffie en een leuk gesprek over sieraden. Meet Victor.